Tijdens de blogs zal ik wat dieper ingaan op de producten en met name de producenten van de Siciliaanse delicatessen en Siciliaans aardewerk in onze webshop. Hoe leven zij en wat is hun passie in wat ze doen.

Verder de aardig– en eigenaardigheden die op Sicilië voorkomen. Feestdagen, zoals San Giorgio, La Befana, Sagra del Mandorlo in Fiore etc. maar ook tips voor mooie plekjes op het eiland en recepten voor de lekkerste gerechten met ingrediënten die in onze webshop te verkrijgen zijn!

Veel plezier met het ontdekken van deze site en shop, met veel liefde en passie gemaakt. Wij zijn benieuwd wat je van de website vindt, laat gerust een berichtje achter met suggesties, vragen en een compliment mag natuurlijk ook altijd!

Saluti,  Jan Willem

Exclusief handgemaakt Siciliaans aardewerk

De waardering van www.ilmandorlo.shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 165 reviews.
0
  0
  Winkelwagen
  Je winkelwagen is leegTerug naar de shop
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Ciao!👋
  Welkom bij Il Mandorlo! Veel plezier op onze website en mocht je een vraag hebben, horen we het natuurlijk graag.