Producenten

afbeelding van flesje Polara, v.d. smaak groene mandarijn

Polara, Siciliaanse frisdrank.

Geschiedenis.

De drankjes van Polara zijn verfrissende frisdranken, met pure smaken waar vroeger al op en top van werd genoten. De tijd waarin het leek alsof iedereen in Italië rondreed op Lambrettas en/of Vespa’s. Maar ook de tijd waarin op Sicilië op alle straathoeken de drankjes spuma en cedrata werden verkocht.

Peppino Polara poseert trots voor zijn eigen bedrijf.

Zelfgemaakte dranken, zoals gassosa (gemaakt door het mengen van water, suiker en Siciliaanse citroensap) waren een echte hype. In 1948 jaar zette Peppino Polara zijn eigen fabriek op, waarin hij zijn eerste gassosa maakte. In die tijd de koningin van de frisdrank genoemd, het bleek een groot succes te zijn. Deze smaak frisdrank wordt door Polara overigens nog steeds verkocht. In 1953 ging het bedrijf van Peppino door onder de naam Polara.

Vroeger werden hier de flesjes Polara mee gevuld.
Hiermee werd een kroonkurk op een flesje Polara geperst.

Tegenwoordig.

Vandaag de dag blijft Polara frisdranken produceren volgens haar oude receptuur. Maar wel met behulp van de nieuwste apparatuur, met de hoogst mogelijke kwaliteit. Om haar klanten van nu nog steeds al de natuurlijke ingrediënten en de kwaliteit van vroeger te kunnen bieden, wordt gebruik gemaakt van al het beste wat Sicilië te bieden heeft. Hierbij worden de beste ingrediënten en de meest karakteristieke vruchten van het eiland (sinaasappels, citroenen, chinotto, bloedsinaasappels, granaatappels etc.) geselecteerd zodat jij kunt genieten van de pure smaken van deze Siciliaanse delicatesse. Dankzij de natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt bij het maken van deze Siciliaanse frisdrank, proef je het échte Sicilië!

Citroenboomgaard.
Siciliaanse carretto vol met sinaasappels.

Het bleek een winnend recept! Dit in Modica gevestigde bedrijf heeft zich zo in staat gesteld om hun distributienetwerk uit te breiden. Polara is nu één van de grootste frisdrankdrankproducenten van Sicilië, Zuid-Italië en het hele Middellandse zeegebied.

Siciliaanse frisdrank Polara

De frisdranken van Polara hebben de heerlijk pure, frisse en authentieke smaken van vroeger, verpakt in een modern elegant fles met een vintage label.

Flesjes Siciliaanse frisdrank Polara

Dorst gekregen na het lezen van deze introductie van Polara? Begrijpelijk….je vind ze hier in onze webshop.

Geniet ervan, Salute!

Exclusief handgemaakt Siciliaans aardewerk

De waardering van www.ilmandorlo.shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 165 reviews.
0
  0
  Winkelwagen
  Je winkelwagen is leegTerug naar de shop
  Chat openen
  1
  Scan de code
  Ciao!👋
  Welkom bij Il Mandorlo! Veel plezier op onze website en mocht je een vraag hebben, horen we het natuurlijk graag.