Producenten

Etna Dolce.

“We erven het land niet van onze voorouders, we lenen het van onze kinderen”.

1987  – Een meester in zoet, Ragalna Etna.

In het hart van Sicilië, een regio vol met tradities en gastronomische cultuur, richt Giuseppe Messina Etna Dolce confectionery company op. Dit bedrijf is gewijd aan de productie van marsepein, amandelpasta, gekonfijte citrusvruchten, torrone, Panettone en Colombe.

Giuseppe Messina.

2000, de familie tezamen.
Giuseppe wordt ondersteund in het bedrijfsmanagement door zijn eigen familie, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van marketing- en commerciële activiteiten. Maar werkt ook samen met de familie Triscari die weer betrokken zijn in de ontwikkeling van alle andere activiteiten gerelateerd aan productie en logistiek.

Maak kennis met de mensen van Etna Dolce.

2002, pure grondstoffen.

Dankzij de pure en verfijnde grondstoffen en de verse ingrediënten die worden gebruikt, werd al snel het punt bereikt dat de belangrijkste ambachtelijke banketbakkers, evenals de meest luxueuze en prestigieuze voedselboetieks op Sicilië en Italië, deze heerlijke producten gingen verkopen. Daarbij vatte Maestro Giuseppe Messina in het jaar 2002 ook nog eens het briljante idee op om te profiteren van de zomermaanden en een nieuwe product te ontwikkelen. Het werd Il Mandorlino, een knapperige “koekje” van amandel en pistachenoten, vandaag bekend en gewaardeerd over de hele wereld.

Vandaag de dag.

Al 30 jaar betekent kiezen voor Etna Dolce verleid worden door zoete Siciliaanse specialiteiten, die alleen gemaakt zijn van speciaal geselecteerde grondstoffen. Het betekent waarde geven aan een ruime keuze, met hoogwaardige ingrediënten en verpakkingen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

De bakkers van Etna Dolce bezig met het deeg voor de panettoni.

Bij Etna Dolce worden de keuzes voor de ingrediënten met zeer nauwkeurige aandacht gemaakt en regelmatig gecontroleerd. Ongeacht de kostenbeheersing; we geven altijd de voorkeur aan ingrediënten van gecertificeerde Siciliaanse gecontroleerde oorsprong. Gedroogd fruit en sinaasappelhoning van Siciliaanse oorsprong. Verse eieren van veilige boerderijen, melk en bergboter, meel, vers Siciliaans suiker. Dit allemaal om een echt en exclusief Siciliaans product tot stand te brengen.

De gekonfijte sinaasappel worden door de chocolade gehaald, mmmmm.

Elk van deze Siciliaanse delicatessen is het resultaat van jarenlange ervaring, liefde voor traditie en grote passie voor zoetwarenkunst.

Kijk hier in onze webshop, voor al die heerlijke delicatessen van Etna Dolce!

Nieuw in onze webshop,

Alcoholvrije Spritz en  Gin Tonic

De waardering van www.ilmandorlo.shop bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 157 reviews.